31 Maj

Hihihi igår var det bal. Min klänning är helt sönder och jag har två megastora blodblåsor under tårna, vågar inte ens lägga upp en bild på dom! Men hela dagen och hela kvällen var riktigt lyckat, en dag man sent kommer glömma. Tack till alla som gjorde dagen så himla värd!

 

 


30 Maj

Idag gäller de! Idag är det balen 2010! Peppad till tusen och snart ska jag iväg till frissan för att göra frisyren. Sen är de bara att börja göra sig iordining när man kommer hem. Åhh detta kommer bli så bra!

En helt vanlig video från en helt vanlig fredag på John Bauer!


29 Maj

Igår va de fest . idag tar vi nya tag !



27 Maj

hohohojj !!
Just nu finner jag absoluut ingen inspiration i vardagen, därav inget bloggande! Men nu när skolan är i princip klar så kanske man har tid till lite mer roligt !

I samarbete med HIV-rådet tycker jag att ni ska bli medlem i deras facebook grupp! Där kan man bland annat se vad andra tycker och tänker om sex, samt så finns det en hel del roliga undersökningar där.

BTW! visste ni att svenskarna är sämst i världen på att använda kondom :S?

Glöm inte göra testet här om hur många du har haft sex med.





24 Maj

Idag har jag modellfotograferat, malin var min modell. Allting gick helt perfekt! Först gick vi till frisörerna där vi fick malins hår och smink fixat, sedan tog vi bussen ut till en äng med blommor! Jag kunde verkligen inte valt en bättre modell till jobbet, här kommer några smakprov!





22 Maj

Inte mycke mer har hänt än att jag har ägnat hela veckan åt att plugga som en sate. Usch vad tråkigt det har varit, men äntligen börjar jag se lite av ljuset i tunneln!

Igår blev man bjuden på en helt oväntad fylla (Y) Badade i havet med kläder och skor, helt okej faktiskt men rekomenderar det inte så skarp ändå. Allt var täckt av sand sen efter de. Blö. Men bra kväll var det i alla fall!

Ikväll tar vi nya tag, det är fest!


18 Maj

Hejhejhej!
Dagen har bjudit oss på väldigt fint väder som man var tvungen att utnyttja på ett eller annat sätt. Så Josephine tog sin bärbara dator, slängde ut ett täcke på soldäcket, av med tröjan. Där låg hon och solade lite SAMTIDIGT som hon faktiskt skrev klart ett historia arbete, så nu ligger hon på ungefär samma nivå som alla andra som läser historia A.
Någonting mer duktigt som Josephine faktiskt har gjort idag, hon pluggade lite Matte helt frivilligt. Verkligheten har börjat komma ikapp och jag börjar faktiskt inse hur snart allting måste vara klart, så just nu känner jag mej bara frustrerad och stressad. BLÖ!

Min balklänning blev helt klar idag! Provade den med smycken och allting till och det kommer bli riktigt bra tror jag faktiskt. Mamma har gjort ett riktigt bra jobb. Ska bara köpa ett par skor nu med sen e bal outfiten färdig och likaså studentoutfiten. Haha min studentklänning kommer vara svart! Inte många som bär svart på studenten kanske men jag tyckte om klänningen så mycke så vrf inte liksom.

Nej nu ska jag allt vila lite, leta fram en film eller två sen ska jag gå & lägga mej tidigt så jag orkar med morgondagen. Då blir det ännu mer plugg! Inte en ledig dag för lilla Josephine som är på väg in i vuxenvärlden.



Glasgow 10/5-14/5 -2010

BILDBOMB







Forbidden Lapdance <-----------------------








---------->Pitt Street






 

 


17 Maj

"Hej!

Tack för din ansökan till något av kandidatprogrammen i Digital bildproduktion, Digital ljudproduktion eller Digitala spel!

Vi har bedömt ditt personliga brev och har härmed glädjen att meddela att du gått vidare till test och intervju, en för- eller eftermiddag i Juni! ....."

 

Asså när man kommer hem från skolan och får se ett sånt här brev blir man GANSKA så glad! Sökte digital bildproduktion mest på skoj för jag täntke liksom att " dom kommer vell aldrig välja en så tråkig person som mej" men tydligen är det tråkigt som söker efter i år! Men jag klagar verkligen inte, linjen verkar riktigt bra och som att de kanske skulle passa mej ganska bra ändå. Hoppas jag inte åker dit och gör bort mej helt bara!

 

Hihihihi, så pirrigt allting blev nu!


16 Maj

I brist på bilder och i väntan på att jag ska få tillbaka min dator (som mitt retard till bror har tagit med sig hem till vår far) så får det bli en gammal bild. En bild på mej och min syster som då kanske bara var en vecka gammal, aw så söt hon var/är. Ja tänk vad tiden går fort. Idag är de typ exakt 2 veckor kvar till balen tror jag. Men vad händer sen när man har tagit studenten? Då har man ju ingenting att "vänta på" längre. Hela livet har man gått i skolan och väntat på den dagen man ska få ta studenten, vad gör man när man har nått sitt mål? Lite skrämmande tycker jag allt de e ..

 

Ne idag har jag sovit bort ännu en dag framför TVn. Imorgon är det att åter gå tillbaka till skolan så man kanske kan få godkänt i allt iaf. Kunde ju varit bra liksom. Dessutom får jag förhoppningsvis alla bilderna från Skottlands resan, de ser nog ganska många fram emot så man kan få se en massa tokigheter som vi var med om!

 

Bai bai hallonpaj


15 Maj

Haha vad hände igentligen i Skottland? Igår tänkte jag att om jag går och lägger mej relativt tidigt så kanske jag vaknar runt tolv tiden, så jag gick och lade mej vid nio tiden. När vaknade jag? Jo jag vaknade 15.22, herregud vad hände?

 

Det har bara gått en dag sedan jag kom hem men jag saknar redan Glasgow. Jag saknar den billiga alkoholen precis runt hörnet på lidl. Jag saknar att kunna gå runt på stan och säga precis vad man tycker om folk utan att dom förstår vad man säger. Jag saknar att gå på Primark. Jag saknar nudlarna. Jag saknar baren på hotellet. Jag saknar att när man kommer tillbaka från en helkväll ute (runt tre tiden) sätta sej i reseptionen för att få ett glas vatten och prata med reseptionisterna om hur kvällen har varit, för att sedan gå och lägga sig runt fem halv sex tiden.

Ah jag saknar det helt enkelt. Måste göras om inom en snar framtid!

 

Hm vad man ska göra idag? hela dagen har i princip redan gått så de finns nog ingenting annat att göra än att sätta sej för att försöka plugga lite mellan stunderna ögonen är öppna.

 

Ha en bra dag allesammans!


14 Maj

Nu är jag hemma från en hel vecka i Skottland, Glasgow. Jag har haft så otroligt roligt! Även att dokumentären vi skulle göra gick helt åt skogen, men de gjorde ingenting. Det bjöds på väldans mycke alkoholförtäring, shopping och träffade en hel drös med goa nya människor (Y) Synd att en vecka kändes som typ en dag, men vem vet någån gång i framtiden kanske man åker tillbaka, har jag pengarna kommer jag lätt åka! Dock var det väligt farligt att alkoholen var så pass billig som den var. Inte bra, inte bra alls.

Bilder med mera kommer komma upp någon gång nästa vecka när jag har fått alla tills dess får ni nöja er med två filmer och en liten bild på mej när jag är inne på lidl och shoppar för fulla muggar.

 


8 Maj

Ikväll bär det av mot hylte av alla ställen! Vi ska hem till amanda och där ska det tydligen vara fest! Tagga!!


6 Maj

Fylle jävlar!

 

Hehe ah igår va de full rulle på studentfesten som var på Cafét och Bulls. Alla människorna var glada och det var en riktigt lyckad kväll tyckte jag! (Y)


5 Maj

Sandra och jag har historia just nu.


 


















 


4 Maj

God morgon, god morgon!
Solen kikar sig igenom persiennerna (vilket igentligen inte är bra ;O) vilket är väldans mysigt. Hoppas på riktigt fint väder ute.


Film från valborg!


3 Maj

 


2 Maj

Hejhejhejhej!
nu är jag hemkommen från ännu ett äventyr! Lika trevligt varenda gång man far iväg på oförberedda saker. Valborg var det fest för fulla rullar, förkrök i sjäboden (Josse + 6 killar) och sedan vidare till en annan fest. Mycket trevligt må jag säga.
På lördagen åkte man runt i en volvo, drack öl och lyssnade på hög musik. Kände mej nästan som 15 år igen, mycket spännande!

Min balklänning är nästan helt klar så därför får man nu se ett smakprov på hur den ser ut för tillfället!