26 Februari



hej halloj!
skickar en liten "hat" hälsning till vädret här borta, ofta de regnar is liksom så man inte kommer någonstans! Vi som skulle mysa till det med bio ikväll, men det ville sej tydligen inte. Så de får allt bli hemmamys, fast de e vi i och för sej bäst i världen på tror jag allt!
Igår kväll slog vi till stort, gubben lagade till god lax, potatis halvor (precis så jag vill ha dom) och hemmagjord skagenröra + vitt vin till. supeduper !

det är lördag, drick tills du stupar
ching ching


25 Februari



tjenis penis allesammans!
ligger nyvaken och jevlig på soffan, kikar på flickan som lekte med elden och smaskar i mej müssli! Mannen i huset är iväg och arbetar, som en riktig karl ska! men de betyder att jag antagligen kommer spendera fredagskvällen ensam i lägenheten.
men man sörjer inte för de, då står det "städa naken" på schemat! det ger två tummar upp!

ha de great lovers
ching ching



22 Februari



Nu sitter jag ensam och övergiven i en stökig liten etta. lägenhetens ägare är i norge med sin lilla lastbil och härjar! såå, det ska diskas, städas och handlas innan han kommer hem om allt går som de ska. Men! En liten favroit snuffs kille ska dra och fika med mig om en liten stund och det tycker vi om. Det gör att dagen kommer gå liiite fortare!


i want some more


21 Februari




jag är inte där jag borde vara. jag är någon helt annanstans. det känns ändå som att jag borde vara här mest hela tiden. men här är inte det stället jag hör till endå på något vis. men stället jag är på nu är ett bra ställe, ett ställe jag passar in. ett ställe där jag kan vara mig själv utan att vara konstig. ett josseställe helt enkelt.

För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld


14 Februari

against all odds

my dear valentine


7 Februari




ibland vill jag vara någon annan.