26 September



Hejhej!!

i torsdags åkte jag, sandra och erica till köpenhamn för att fira Lasse som fyllde 20år. Vi skulle stanna tills lördag så vi lånade Marks lägenhet.
På kvällen drog vi först hem till Lasse där han bjöd på 3 flaskor champagne och shotts. riktigt trevlig förfest, sen drog vi till Francis Pony där allting ballade ur! Jag hade så himla roligt, något utav dom roligaste kvällarna jag någonsin haft faktiskt!!

På fredan joinade alexandra och emelie med! Så ännu en gång blev det utgång. Vi va på en förfest hos någon dansk med en superfin lägenhet sen vidare mot Francis ännu en gång. Även denna kvällen var super, men erica och jag var en aning slöa sen kvällen innan.

Jag kan tyvärr inte berätta så himla mycke mer än att vi hade hur kul som hälst, blir för mycket att berätta om liksom OCH


19 September




Har haft en riktigt bra helg må jag säga!

Idag är det val, skönt att få de överstökat typ.

Längtar som tusan tills nästa vecka då de blir tjej röj i Köpenhamn från torsdag till lördag.

De går ganska bra nu.

17 September



håhåhå jobbiga nätter på jobbet! Har så fruktansvärt ont i mina stackars armar! kunde knappt bära talriken med flingor imorse, inte bra men ändå bra liksom.

idag verkar det som att jag ska spendera kvällen med krov sandra och hennes dansk. kan bli riktigt bra eller katastrof eftersom jag hatar att vara tredje hjulet. men jag tror nog de kommer bli bra! jag och sandra kommer ju ganska bra översens ;)
ne men skämt & sido, vi (eller jag iaf) ska dricka vin sen får vi se om vi kanske gör stråstaden osäker!

bajbaj


14 September





strömmande vågor av musik svävar in i mina öron
hjärtat bultar så hårt att det nästan tar ett hopp ut ur bröstet på mej
mina ögon lurar mej och säger att du står på andra sidan gatan
lukten av dej kommer med en bris
mina händer letar efter dej bland alla mina kuddar i sängen om natten


var är du?


Idag ringde min arbetsledare, han ville att jag skulle jobba natt ikväll, imon och på torsdag. Men eftersom jag hade minna idag så kunde jag inte jobba idag så får bli dom andra två nätterna. Börjar 16.00 och slutar 00.00. Låter som ett riktigt härligt pass! nat.

Jag är mer mörkrädd än någonsin.


13 September



Woho! Idag har jag varit en sväng på stan och träffat korv sandra! Har inte träffat henne på hela sommaren typ så vi hade en massa att prata om. Herregud vad mycket som händer på bara några månader ändå. Kom underfund med hur mycke jag saknar sommaren redan och nu är det typ ett år kvar tills nästa kommer och joinar oss här i sverige, blöö!
Vi sprang runt och kollade vad alla butiker hade fått in, har inte gått i affärer på jag vet inte hur länge. Hittade lite som man ska köpa när man väl fått sin efterlängtade lön. För det börjar bli ganska tomt i garderoben nu, ajajaj!!


12 September






11 September


Suger att typ massa människor man inte träffat på cp länge ska ut ikväll och jag kan inte gå någonstans för att jag KANSKE måste ha hand om min syster OM patrik måste åka och jobba (U) Detta är absolut inte okej, någonstans!!


10 September


Ja usch vad ska man säga.... idag är jag nere och det firas med filmen Feed. Awsome fredag!


Sanningen är den.. att .... jag saknar det som var även att jag vet att jag inte vill ha tillbaka det. Men jag saknar det som var.
Sanningen är en svår mekanism som ingen människa någonsin kommer förstå sej på eller kunna använda fullt ut. För sanningen är att sanningen gör för ont att använda ibland.



KENT

 


5 September

 

Hahaha! En öl eller två? trodde jag verkligen på de själv igentligen? Det blev otroligt mycke mer än så. Men det var en otroligt lyckad grabbkväll igår i alla fall. Vi var först hemma hos Jonathan och drack lite, men sen hamnade vi inne i stan och det blev krogen. Jag har inte varit ute i halmstad sen i början av sommaren tror jag. Har alltid tyckt att det e sp fruktansvärt tråkigt i Hstad, men igår hade jag det faktiskt. Inte så många idioter ute igår tydligen, vilket vi gillar skarpt! Dom kan lika gärna hålla sej hemma.

 

Idag mår man helt okej faktiskt! Tänkte städa lite senare. För herre min skapare, det ser ut som att en tornado har kört ett rejs med mina kläder på golvet. Jag har ingen aning om hur det gick till men nu måste de bort innan mamma får krupp på mej.

 

Imorgon är helgen slut. Jag sörjer lite. Men pengarna måste ju rulla in.

 

 


4 September


De e lördag och det känns riktigt bra! Så himla skönt att bara ligga och dra sej på morgonen! Nu vet jag hur helgyran känns!

Kollar på Linas kvällsbok, typ hur tragisk som helst men ändå kan jag inte sluta skratta. SJukt roligt tycker jag i alla fall, hahahaha!
"Jag har nuddat en mänsklig batong.
Men vad ska man göra med den?
Ska man dra i den, eller slita eller hålla helt slappt?
För det räcker väll inte att klappa den på huvudet som en liten hund?"

Jaja ikväll ska jag hem till Jonathan där mina grabbar väntar, superduper!! Lär vell bli en öl eller två för min del iaf, avslappningsmaterial liksom. Tummen upp för lördagar, för efter allt så är det ju inte långt kvar till måndag iaf. Och jag ska jobba hela nästa vecka!!



2 September

 

Åhhhh när jag skrev september blev jag lite ledsen i ögar, sommaren är officielt öööver!!! Buhu!!

 

Jaja, har jobbat i två hela dagar nu! Duktig jag är! Och de e inte lagom med slit heller, herrejesus vilket tempo. Men de tkr jag iof e kul, tycket de e megatråkigt när man måste stå och stampa i golvet i väntan på att få göra någonting. Tiden går liksom så himla mycke fortare!

Jag har dock haft helt fel skor på mej för att stå upp hela dagarna så imon tro de eller ej, så åker FOPPAtofflorna på! Hahaha, hur fult som helst men förhoppningsvis slipper jag få ont i fötterna igen. Haltar mej fram när jag väl kommit hem, men de hör vell kanske till eller ngt.

 

Jaja enuff om mitt tråk, nu ska jag nana !!!

(söta bilder på alexandra, passade på att fota henne lite när jag va där sist)