29 Oktober



Äntligen får jag lite lycka
Utan det olyckliga


Två veckor, som mestadels har spenderats med endast en person, den personen har vänt upp och ner på min vardag. Vilket verkligen behövdes! Nu kan jag ärligt säga att jag känner mej lycklig utan att klistra på de där fejk leendet när alla frågar. Jag kan inte riktigt uttrycka mej med ord hur skönt det är.

Idag åker jag mot nässjöland, det var alltför längesen jag var där och hälsade på nu. Så helgen kommer bli riktigt bra tror jag!

Jag vill förändra någon av oss
Men vet inte hur man gör




21 Oktober



Idag kom första snön, lyckligt och deprimerande.

Imon åker jag till alina, stannar där över helgen, lyckligt.

Snart är det halloween och den ska spenderas med goda vänner uppåt i landet, lyckligt.

Någonting suger ut all min energi ur kroppen, deprimerande.



20 Oktober

ingenting har förändrats.
music maistro




19 Oktober



Inte på humör att skriva om någonting speciellt faktiskt.
Allting är upp och ner, ner och upp.
Därför, musik som piggar upp, eller inte piggar upp vad vet jag.


17 Oktober





20 Oktober



19 Oktober



Tjolahopp Tjolahej!!

Igår hyrde jag och alina en massa "icke kärleksfilmer" så vi kunde hata killar lite tillsammans. Så skönt att slippa vara ensam om problemet "killar". Vi drog fram en massa madrasser, täcken och kuddar. Där låg vi sedan hela kvällen och åt en massa gott, tjockis som man är. De e nog fan dags att börja träna en aning snart, man vill ju inte bli ett fläskberg. vissa trivs med de men inte jag!

Idag har jag städat en aning, eller rättare sagt de som behövde städas. hm ja mer finns det nog inte att berätta just nu ....

boring life!
här kommer en låt jag blir glad av, enjoy!


3 Oktober



Hohoho, var ska man börja? veckan har typ varit någonting av de bästa någonsin faktiskt. Allting har bara gått så himla bra!!!
Två dagar efter att jag kom hem från Köpenhamn (det vill säga tisdags) bestämde jag mej för att åka och hälsa på en pojke som precis flyttat in i sin nya lägenhet, som dessutom var hur mysig som helst. Så stannade jag där och mös tills i fredas.
När jag kom hem var det bara att ta på sig dansskorna för då var det dags för black & white party hemma hos mitt lilla vilddjur erica. Det var supergod mat, roliga lekar och perfekt sällskap. Sedan drog vi ut och vi hade en riktigt bra kväll må jag säga!
Lördags, det vill säga igår, var det bara meningen att det skulle bowlas och kanske till och med ta en öl eller två. Vilket slutade med tre fulla människor som väntade på en buss som var alldeles för sen att vänta på ute i kylan. Har nog aldrig fr yst så mycke i hela mitt liv tror jag!

Men jaja. super vecka helt enkelt! De bara måste fortsätta såhär.