27 November



bannlyst från resten av mitt hus till mitt rum ikväll.
tankarna snurrar och jag ligger på golvet.

25 November



stora planer ska smidas
och snart är dagen här

22 November




vill ha tillbaka passionen för fotograferingen som jag en gång hade. tid har jag. men ingen motivation eller fantasi. DE e riktigt tråkigt faktiskt!!

men helgen var superkul! det var verkligen dags att hälsa på mina kära vänner i nässjö igen!

ingenting känns så juligt som när det luktar glögg i huset. dock är det ett litet tag till innan julen står utanför dörren och knackar på men vi har tjuvstartat, fniss.

imorgon blir det, en vanlig, fika med bästa aina. Bom bom!


18 November



verkar som att helgen kommer bli lite random, verkar som att jag och alina kommer hamna någonstans i sverige men vet inte riktigt var än. Men sålänge huvudingredienserna finns med så blir kakan i alla fall snygg?



14 November




Känner ingen motivation till att lämna sängen. Känner ingen motivation att lämna rummet. Här inne kan jag i alla fall bestämma vad som ska hända, eller inte hända. Tycker inte om när världen gör som den vill, tycker inte om att det inte finns en enda tråd jag kan dra åt min riktning. Världen går vidare och jag står kvar, fantiserar om det förflutna. Jag kanske borde släppa taget en gång för alla, om det ändå kunde vara så enkelt.

Denna dagen, 14 November, ägnar jag min tanke åt min underbara pappa Pierre Johansson. Jag älskar dej min lilla pappa och kommer alltid att göra det!



.

ser ni mej inte ?
nästipp mot nästipp
ett vrål långt ner från tår
tår kalla som is
tårar jag förtrycker
de ska inte behövas
ni ska kunna se vem jag är

tänk, känn och se

9 November



ganska mycke jobb
ganska mycke fest

mycke alina
mycke regn


ligger hemma hos alina som är iväg på jobbintervju. Hon är så satans bra, men jag tror inte människan förstår det själv vilket är lite synd. Men jag ska trycka in det i huvet på henne tills hon förstår!
Tjaaa, för er som undrar hur jag mår ... vissa dagar är allt super vissa dagar är jag kaos. Som ett stormande hav.

hajrå