Doctors

Haha doktorer är ju för roliga! Konstigt att jag alltid får dom ensama herrarna som tror att dom är roliga. Dock tycker jag ju de e ganska roligt fast inte alls på de sättet dom vill att jag ska tycka att dom e roliga men men. Doktorn kom fram till att jag fått en allergisk chock för 2 månader sen och det har utvecklats till en inflammation, MEN eftersom jag behandlades för ögoninflammation så är nu inflammationen borta med chocken är kvar. Det ska behandlas med hydrokotison + starka allergidroppar + allergitabletter. Det betyder att Josephine blev 512.50kr fattigare.


30 Mars

Hej allihopa!
Idag är det gaanska så fint väder ute, solen skiner och de blåser inte! VÅR!
Vad som står på schemat idag är att dra till doktorn vid 11, jag ska kolla upp vad de e för fel på mina ögon som typ får allergi chockar 25000 ggr per dag. Efter de ska jag möta Tobbe trollkarl vi ska käka lite sushi, yumyum! Hörs nog mer när jag kommer hem för har lite bråttom nu!

 


Fjällen

Wohoooo! E man pepp eller är man pepp! För tillfället verkar det faktiskt som att Josephine ska åka med grabbarna grus till fjällen den 12e och stannar där typ en vecka eller någonting. Jag som har tjatat på min familj sen jag va typ 10 år att jag vill åka på skidsemester bara för att de verkar vara så himla mysigt, så får jag göra de typ 9 år senare. jaja jag ska vara glad om jag kommer iväg. Håll tummarna!

 


29 Mars

Hej hej hallå!
Ligger och leter studentklänning medans Just Jack skriker ut sina lugnande ord på spotify! Dessutom har jag funderat lite på en sak. Vem har någonsin sagt att man "måste" ha en vit klänning på studenten? Jag tycker att man kan ha färg men den ska passa mössan lite liksom. Just nu står det mellan två skönheter från Asos.com, en i färg och en i vitt. Ska man våga vara annorlunda kanske?




Lite bra musik också såklart, enjoy!


Nelly

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig vinna. rösta på min bikini på länken nedanför!
||
V

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


pictures

hahaha blev så pepp på & bli klar med fotoväggen så .. nu e den klar helt enkelt ;D





28 Mars

Hej & hå!
Ja om man ska sammanfatta min helg lite kort så kan man vell säga att den har bestått av en massa skratt och en massa mys helt enkelt. Så helgerna borde se ut liksom!

Fick en riktigt bra överraskning när jag kom hem igår! Mina bilder hade kommit i fredags :D Så de ska bli så himla kul att äntligen få sätta upp dom på väggen. Kommer dock ta lite tid eftersom de e typ hur många bilder som helst, men de e tur att jag har många tomma väggar att fylla! Lär nog komma en bild på de när de e klart sen, men nu ska jag kolla igenom bilderna och sen göra någonting annat helt enkelt.





26 Mars

En bild för två år sen för jag skulle inte tacka nej till att få tillbaka de håret! ;(

Ikväll ere party så jag antar att de kanske kommer en video imon om ni har tur ;)


25 Mars

Hm , bästa sättet att döda 20 min? Skriva ett litet inlägg på bloggen, kanske lägga upp en bild eller två? Synd att de bara tar 2 sek :O

Ska snart åka in till stan, jag ska gå till eXpresso house och köpa kaffe, sen ska jag hem till tim och väcka honom på ett grovt och elakt sätt bara för att de e de humöret jag är på idag ;O

Lägger upp en lite konstig bild på mej och min gullfis till bror bara för att jag ville de


Tik tok

Kanske inte borde skratta ......


 

 

 

Men gör de ändå .. hahahahahhahahahha!


New moon

Usch , jag har nog haft världens tråkigaste dag. Klev upp ur sängen för första gången för typ tio minuter sen. Har bara spenderat dagen i sängen med en massa film på datorn.

En utav filmerna blev New moon. Tvekade väldigt länge innan jag till sist startade den. Såg filmen på bio och blev riktigt besviken, men nu när man såg den för andra gången så var den faktiskt inte så dålig! New moon är kanske lite som sushi, man måste se den några gånger för att verkligen kunna njuta? Men de gör ju inte direkt ont att de finns hur många snygga killar som helst i filmen, den snyggaste (till och med snyggare än Edward) utav alla snyggingar i filmen är ju självklart Jacob. Ahhmagad man dör en liten bit när man ser honom ;O♥


24 Mars

Wohoo! Nu har jag skickat efter en massa bilder som jag ska ha till min blivande fotovägg! 125 bilder om jag ska vara exakt! En massa riktigt knasiga bilder som jag inte vet om jag kommer våga sätta upp. Men ändå, herregud vad många minnen. Hade nästan glömmt bort mer än hälften av alla bilderna. Så nu vill jag bara att dom ska komma så fort som möjligt.

 

Idag fyller min söta mamma år så ett stort grattis till henne !♥

photograph

Här kommer lite bilder från fotograferingen i lördags . Jag lärde mej någonting nytt, jag ska hålla mej till att fotografera min egna lillasyster!

han e inte cp, han har bara godis i munnen ;*

 

 

 


The lovely bones

WOW! Typ en av världens bästa böcker har tydligen snart premiär som film :O Har läst boken, Flickan från ovan, typ 12 gånger eller någonting och då överdriver jag faktiskt inte. Den första pocketboken jag någonsin ägt och nu kommer den på film ;O helt magiskt, måste bara hitta någon som kan tänka sig att se den på bio med mig :)

Här kommer trailern!

 


23 Mars

Morsning!
Dagen bjuder på huvudvärk vilket är dåligt. Kaaanske lite städning, vilket är tråkigt. Men ändå en massa vila som är behövligt! Men de värsta är att jag alltid känner mej så otroligt rastlös när jag bara ligger hemma på sängen, men någon gång måste man vell göra de. Annars kanske man blir utbränd eller någonting och hur fräckt skulle inte de va om man som 19 åring kommer och säger att man är utbränd, naee hoppar nog över de!

Planeringen inför den kommande veckan .. hm.. tar tillbaka de för det finns ingen planering! Men jag tänkte att jag kanske skulle försöka hinna med att träna lite eftersom att de va en hel vecka sen sist! Dåligt Josephine, dåligt! Sen på söndag fyller tim år så jag antar att det blir utgång då på fredag kanske. På lördag ska jag vara barnvakt åt min käraste lillasyster vilket kommer bli myspysigt, får ladda med en massa glass och tv tittning!

Btw har jag hittat tatuering nummer 2!

Kommer kanske inte bli exakt den här men de kommer iaf bli en kompass ros i nacken på mig någon vacker dag! Själv tycker jag de kommer bli riktigt snyggt! Tänkte kaaanske lägga in lite färg på den i skuggorna eller någonting för att lyfta upp den lite och för att de inte ska se ut som en stor svart klump lixom, men vi får se hur de blir!

Tatuering nummer 1


Nepp nu ska jag nog gå ner och ta mig lite frulle!

Bai bai hallonpaj ♥

I'm not there

Hej & hå här kommer ännu ett filmtips! Också en farligt bra film, för er som gillar mystik, musik och snygga människor.


You are my sweetest downfall

Jag hittade den! Jag hittade den! Jag hittade den! Jag hittade den!

Äntligen har jag hittat årets första bikini inköp. Ska bara få min stackars pengar sen är skönheten miiiin♥


22 Mars

Helgen har bestått av fotografering som gick bättre än man trott, fest som ballade ur, pizza och kung fu panda! Awsome!

 



 

 

 

Btw, bilder från fotograferingen kommer senare när jag har fått dom själv :)


19 Mars

Kanske världens konstigaste film men ändå en av världens bästa film med några av världens snyggaste människor!

 

 

 


TV night


En helt vanlig kväll framför Tv:n

18 Mars

I helgen gäller de! Lördag & söndag ska spenderas i fotostudion där Sandra och jag ska fotografera lite barnkläder (på barn) till en liten butik som heter Cirkeline som ligger på lilla torg. (Vårat projektarbete) Vi fick nya bakgrunder osv. så vi ska dit och städa och sätta upp allt imon & så. Hoppas allt går som planerat bara, orkar inte mer saker som ska gå åt skogen nu!

Imon ska mamma och jag gå en sväng på stan också, ska köpa henne någonting som hon kan ha på sej på lördag när hon ska ut. Som en födelsedagspresent liksom eftersom hon fyller år på typ tisdag! Sen ska jag hem och städa hos Tim&Jonathan för jag är rastlös!


 


17 Mars

Var hemma hos tim ett tag och dödade lite tid!
Men vem om inte någon som börjar på "J" och slutar på "osephine" har slutat röka :) Och det sägs att det tar 21 dagar att bli av med en ovana, det vill säga att det är många många dagar kvar :O Håll tummarna för att jag kommer klara de !


16 Mars

Alla älskar vi oskarpa bilder! Ne nu kör vi, nu ska jag in till stan där det vankas Sushi med Tove trollkarl! Sen vidare till skolan!


Min Ponny



HAHA! fyllefilmer sen i fredags. Vi hade roligt!


Tv4 halland

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/halland?videoId=1.1550320

 

va me i ett repotage på Tv4 Halland, stör mej på min röst, min kommentar osv. inte kul att helt plötsligt stå framför kameran x)


15 Mars

Hej till en helt meningslös dag!

 



14 Mars

En liiten uppdatering. För nuet är jag i Nässjö, åkte hit i fredags! Det bjöds på utgång vilket var lika roligt som vanligt, en eller annan video filmades självklart så dom kommer vell kanske upp när jag kommit hem isåfall! Igår kollade vi jivetvis på melodifetstivalen, och de e klart att fel låt vann så är de ju alltid ;P Just nu sitter jag ensam hemma i issas lägenhet, men ska ta våfflan och gå om en stund. Nicko och Isabelle är borta i deras gamla lägenhet och packar ut de sista, för nu är det slut på festeran vid shell macken :'( Herregud vad många minnen man har därifrån!

Jaja, åker hem ikväll. Då ska de skrivas personliga brev så de bara ryker om de för imorgon ska det sökas till HÖGSKOLOR :O




Adele-Make you feel my love

Adele-Make you feel my love , låten som går om och om igen just nu.

Jag tycker om att våren är påväg. Man blir liksom gladare på något sätt, nytt hopp om framtiden helt enkelt. Min inbjudan till mitt studentfirande är nu klar och ska snart skickas ut till vänner och familj! Jag och sandra kikar på lägenheter i Jönköpingsområdet vilket är väldans spännande! Söka till högskolan sker 15 April så man får hålla tummarna så man kommer in på någonting ;O Vart ska man annars ta vägen liksom, de ända man känner till är fan skolan!

Jag har kommit fram till att jag vill bli bra på någonting, skaffa mej en hobby som man kan slänga ut en massa (egentligen) onödiga pengar på. Men vad skulle de vara liksom? Jag kommer inte gå tillbaka till fotbollen.. Så vad finns de då kvar?

Imorgon kommer ytterligare en skoldag som man bara vill ska ha passerat utan att man själv deltog. USCH! Vill bara ha de roliga kvar nu, alla betyg ska vara fixade osv.

Ser fram emot:
  • Skottland
  • Åka utomlands någonstans, för de måste ske! Måste bort från Sverige helt enkelt.
  • Balen 2010
  • Studenten 2010


 

Kanske mycke & läsa på än gång.
bai bai hallonpaj♥

10 Mars

Har inte mycke mer att säga än enjoy!


Filmer från i fredags♥


8 Mars

Sitter i skolan och har äntligen fått tillbaka min efterlängtade externa hårdisk som jag glömde i skolan i fredags! Usch jag blev nästan lite ledsen där ett tag.

Sandra och jag diskuterade lite imorse, killar säger ju alltid att dom inte "tänker som tjejer", men sanningen är nog igentligen så att dom tänker precis likadant men dom måste "spela" hårda och tuffa. Annars är dom ju inte "killar". Hela konceptet med att vi skulle tänka så himla olika är enligt mej bara en stor bluff, vem vet, utan de kanske allting skulle vara så mycke enklare.

Idag ska jag åka med sandra hem efter da skola. Sedan blir det ett arobics pass senare ikväll, efterlängtat var ju faktiskt ett tag sen nu ;P Igår va de ju ett pass yoga också och de känns så skönt att man äntligen börjat få lite rutin på allt nu :)


6 Mars

Igår var de fest! De va slagsmål och alkohol! Dans och sång! En bra kväll helt enkelt :)

Idag däremot så ska jag passa min kära lillasyster från typ fem och sen ha henne till imon vid ett tiden kanske. Som tur är har hon kommit upp i den åldern nu så man kan sitta och titta på tv en timme eller två och mysa utan att hon ska bli uttråkad :) Så de kommer nog gå ganska bra iaf.


5 Mars


Lägger upp bilden endast för att min arm ser cp ut! Eller nee inte endast, lite för att jag ska träffa alina idag också. Vi ska hem till Timmi där det ska förfestas innan vi ska gå till stammisstället La Coca! Dock kommer inte Sandra följa med så det blir vell kanske inte riktigt samma sak, men nästan iaf!

Just nu sitter jag i skolan och har samhäll vilket kanske inte är så himla jätteroligt , men om man tänker på vad som komma skall så kan det faktiskt vara värt det ;)

Lite längtar man tillbaka till då man var 15-16, visst hade man trubbel men de va mest för att man själv satte sig i knipan. Nu har man bara en massa andra trubbel bara för att man håller på att bli gammal, vilket man INTE har valt själv ;O

bai bai hallonpaj♥

Studentmössor & Shopping

Dagen i skolan har varit väldigt slapp! Men idag fick man en glad överraskning när man kom dit, jag fick äntligen hämta min studentmössa och mitt champagneglas! Så en lycklig Josephine och Tove tog en liten tur på stan i det underbara vädret, det shoppades endel. Så i en helhet har dagen varit 4 av 5 toasters♥

 


3 Mars

I brist på bilder och fantasi får jag lägga upp en bild på min underbara lillastyster som bara växer och växer för varje dag som går! De gäller att uppskatta varje minut som går för snart kommer hon vara en tonnåring i trubbel livet! Ne men idag är det faktiskt skola som gäller, ligger i sängen och vill men ändå inte gå upp. Har saknat töserna mina nu på lovet men skolan .. suck .. bara stress!

 

Idag har jag svullna ögon till tusen, tror jag kan ha fått en lätt ögoninflammation så antar att jag inte får sminka mig så mycke idag, förebyggande syfte inför helgen!

 

Ne nu måste jag verkligen gå upp! Usch, önska mej lycka till!

bai bai hallonpaj!


2 Mars

HejHejHej!
Lovet har inte alls varit någonting som jag tänkt mej. Men jag får leva med vad som hänt och försöka gå vidare helt enkelt. När tiden springer iväg kan man inte alltid få med alla som man vill ha med sig på vägen :/ Ne livet är allt bra konstigt ibland.
Men blir inte mycke skrivet idag, skola imorgon så det är dags att försöka sova snart. Låter en lite film få beskriva en liten del av lovet :)


Du kommer alltid vara min vän och ha en riktigt stor del av mitt hjärta



Jonas gungar tim en liten snabbis innan vi skulle tralla vidare till Havsbadet på lite partaj!