26 Juli

Seglarveckan 2010 Hunnebostrand

båtarna vi har hållit hus på i veckan (Y)


25 Juli

hejhejhej!
Ligger i sängen och lyssnar på soundtracket från Dear John, typ en av världens bästa filmer! Vaknade nyss, tankarna fördes direkt till hur sugen jag var på pizza igår så vem vet de kanske blir att vi åker och äter en izza eller två.

Igår var man i kungshamn och festade till det som vanligt. Väldans trevligt. Det skulle ha blivit bartömning på båten, men det fanns lite för mycke alkohol för att detta skulle kunna ske. Sen var nog alla lite slöa på att dricka efter en hel vecka med fylla. Ja usch, kanske har blivit lite mycke fylla från min sida, sen förra söndan har jag det gått en enda stackars dag då jag inte druckit. Ajabaja Josephine Johansson!

Nu kom det en bild på en liten Josephine när hon gick i 8an. fnissigt.

lite har man kanske förändrats ändå.


21 Juli

Jaha då har man en dags paus från all alkoholförtäring. Igår var det tredje dagen i rad. Idag är man sisådär ganska så slö. Att festa på en båt är faktiskt väldigt kul, dom två senaste dagarna har varit något av det roligaste på länge faktiskt!

Nu ska jag baka bullar med tims mamma och bror (Y) bajbaj!


18 Juli

Åh sånna här dagar må vara tråkiga, men man behöver dom verkligen ibland.
Har luggit för det mesta helt ensam på mitt rum och bara luggit. Satan va skönt ändå.
Snart ska jag dra mej upp för att packa ner de lilla jag har packat upp sen förra äventyret för imorgon ska jag iväg igen, det kommer bli awsome! Det vankas fylla på en båt. Låter kanske inte så säkert, men allt är så mycke roligare när ingenting är säkert! Tycker jag i alla fall.

Plockade ner min fotovägg igår, nu är det väldigt väldigt tomt. Ja vilket liv man har haft igentligen, bara en massa hyss. Men tusan vilka bra människor man har gjort allt med. Ska skicka iväg lite fler bilder för utprintning tänkte jag, typ från studenten och sånt kan ju vara lite kul att ha i framtiden.

Usch, tänk att en stor del av mitt liv redan ligger bakom mej. Helt otroligt.

Nepp nu när jag ändå lyssnar på Johnossi-Roscoe så får jag lite motivation till annat än att ligga stilla så... bajbaj!



17 Juli




Hejhejhejhej!
Nu var de ett riktigt bra tag sen jag skrev! Men jag är iväg och äventyrar för det mesta. Nu har jag varit iväg och hälsat på mina vänner uppåt i landet några veckor, vilket har varit sisådär superbra! Jag har opererat ut två visdomständer så har två gigantiska hål i munnen som är riktigt irriterande, ett stort minus. Ett minus till är att dom två sista ska också ska ut den 11 augusti, bajs!!!

Nu är jag hemma över helgen innan jag ska iväg igen! Jag ska ha myskväll med min kära lillasyster, mamma och hennes sambo ska iväg på maskerad. Visst var det tråkigt att behöva åka nu när det skulle festas så mycke där borta i helgen, men jag tycker ändå att det är rätt skönt att få vara hemma och hälsa på familjen lite. Tror dom har saknat mej! hihihi.

hmmm.. vad ska man mer säga ....

Jag kom inte in på högskolan vilket suger riktigt mycke, men som mamma säger så får man blicka framåt. Funderar på att kanske lämna de här stället och åka iväg för att bli au pair ett år eller två. Har redan 10 familjer som har hört av sig, men de som verkar mest intressanta just nu är en familj som bor liten bit söder om London.


Familjen Taylor, består av tre barn. En kille på 10 år som heter Charlie, en flicka på 5 år som heter Annalise och ännu en liten tjej på 19 månader som heter Lulu. Tycker dom ser hur mysiga ut som helst och familjen verkar vara ett riktigt kap. Jap erbjuds till och med att få följa med på deras skidresa som kommer gå till amerika i april nästa år. Så vem vet, om jag åker så åker jag någon gång i slutet på augusti början av september vilket är väldigt snart.

Men självklart ordnar jag ihop en avskedsfest ifall de blir att jag åker, haha!

hm.. ne nu ska jag plocka lite på rummet och passa på att mysa med familjen när dom kommer hem från stan igen.

Sommaren 2010 rockar fett!!
Än så länge iaf.