31 Januari

idag klappar vi händerna för en riktigt trevlig helg!

I fredags blev det en helkväll på la coca med sandra! Det var riktigt roligt både där och innan!
En liten video får visa hur vi peppade inför kvällen!
Medverkande i filmen är sandra atas, pappa atas och mamma atas!


Igår, lördag, mamma kom och hämtade mej och sandra vid tio i elva för att sedan köra oss till badhuset! Badhuset är nog den bästa kuren mot baksmälla! Helt fantastiskt! Sen blev det ännu en tur till la coca på kvällen! Vilket kändes lite läskigt när bartendern "nuffe" sa till oss:
- Jasså, ni är på de ikväll igen ;D?
Då började både jag och sandra känna oss lite halvalkis, men sedan efter en timme eller så tog man en gratis busstur hem till värmen!

Jag vill tacka sandra för en riktigt värd helg. Jag vill också tacka sandras pappa för en mycket vällagad lax!

nu blir det mer dollhouse
Peace out

28 Januari

Woho! Grattis Josephine till en av dom sämsta dagarna på länge!
Har legat hemma hela dagen och haft världens magkramper, vilket betydde att jag missade mötet med Melle (arbetscoachen på JB). Vi skulle prata om mina val till högskolan, gå igenom vad jag ska ha med i mina personliga brev osv. men nu får jag vell helt enkelt boka in en ny tid eller någonting :/
Sen fick jag ett mail utav min "underbara" mentor att jag skulle kunna jobba lite på en "hemsida" som jag tydligen ska veta allt om :S Fattade ingenting och även om jag hade gjort de hade jag verkligen inte orkat jobba på någon konstig hemsida!

Hehe kanske låter som att jag är lite bitter idag, men hey, jag får faktiskt vara de idag! (tycker jag iaf)

De enda jag ser fram emot nu är helg. Jag vet inte om jag kanske e lite sugen på att dra ut imon .. vad vet jag .. ingenting blir ju någonsin som jag planerar. De e min pojkvän ganska bra på att påminna mej om, men han har faktiskt helt rätt :) Men någonting jag & sandra har planerat är iaf att vi ska försöka styra upp en tjejkväll i helgen. Om det blir utgång eller myskväll återstår att se. Sandra och jag var iaf sugna på att åka pulka, så får vell se om de kanske blir någonting åt de hållet :)



En liten video från min riktigt lyckade 19års fest!
Glöm inte att kolla när erica visar trosorna i slutet x)

26 Januari

Hallå tjena!

Nu vart det ett tag sen man skrev igen. Det kommer och går helt enkelt! Under tiden nu så har jag hunnit med skola och sånt. Jag har till och med hunnit fylla hela 19 år. Man känner sig inte mycke äldre än vad man var innan men visst kan jag hålla med om att när man säger det så låter det mycke äldre än 18 ;P Och eftersom jag fyllde år är det ju nästan obligatoriskt att ha en födelsedagsfest av något slag. Självklart blev det de, i lördags kom det hit efterlängtade människor och vi hade mycket trevligt. nästan ingenting gick som planerat men de e ingenting jag klagar på alls!

Tack allihopa för dom fina presenterna jag fick :)

BTW! I fredags var jag, erik och tisse och kollade på Avatar! Typ världens bästa film just nu iaf. Jag förstår nästan ungdomarna som tog livet av sig pga att dom ville leva på planeten Pandora, jag skulle inte tacka nej till att leva som dom. Om man tog bort alla farliga djur då förstås ;P Men vi har planerat att vi ska se den igen när jag åker till erik nästa gång, men då ska vi se den i 3D. Kommer bli mycke spännande :)

Idag åkte min älskling hem. Saknar honom redan och han har bara varit borta från mej i några timmar! Ysch!


17 Januari

Tjena tjena!
Igår var det utgång för hela slanten. Alla tjejerna var med. Kvällen började med att jag, erica, alexandra och sandra satt hemma hos erica och mös med ljus och alkohol. Sedan tog vi halv tio bussen in till stan för att förbereda oss inför lite bowling. Bowlingen var superkul, faktiskt är bowling grymt underskattat tycker jag. Det bjöds också på lite biljardspelning vilket också är superkul. Men eftersom att B&B var tomt som jag vet inte vad så drog vi vidare till La Coca , det var intressant. Vi gick också vidare till The Corner där det dansades tills det var dags att ta bussen hem vis halv två :)

Idag är man dock inte pigg för fem öre så det kommer bli en sängliggandes Josephine idag!

 


HAHA! Alexandra sa att jag var tvungen att skriva att hon igentligen inte är sån i vanliga fall för att få lägga upp den här videon så, Alexandra är verkligen inte så är i vanliga fall! (bara ibland) ;)


14 Januari

Sitter i skolan med sandra och skrattar !

Sandras bror, kolla ögonen när han förstår att han måste suga hårdare! HAHAHA!


11 Januari


Hallå tjena! Efter en lektion som blev väldigt lååång på grund av kylan är jag nu hemma men ska åka tillbaka till stan nu för jag ska hem till min lilla sandröö som behöver en riddare ! Vi ska hyra film och myspysa för hon behöver de!

Bilden är från idag när vi utförde dagens fotouppgift. Sandra tappade ett ben på stativet, hon skrek som 20 män och gav en gammal tant en hjärtatack. Stackars tanten.

lips like sugar

När jag ändå inte kunde sova för att min älskling inte ligger vid min sida, håller om mej och andas mej i nacken tänkte jag lägga upp en tråkig bild på mej själv och säga hur mycke jag verkligen saknar honom!
Men någonting som jag upptäckt nu är hur irriterande de igentligen är att jag inte kan sova gott utan honom. Men jag kom också på hur underbart de kommer bli när vi flyttar ihop och får vakna upp breve varandra varenda dag. åhååå vad jag längtar efter de.
Men nu ska jag sussa , är helt död! och det är faktiskt skola imorgon. Ska först träffa sandra vid espresso house för att köpa kaffe, sen blir de en 3 timmar lång foto lektion och sandra och jag hoppas på att temat blir snö!


10 Januari

Tjabba tjena!
Har varit en aning frånvarande på senaste tiden kanske, men har helt enkelt inte haft tid att sätta mej ner och skriva någonting . Därför blir det ett lite längre inlägg idag .

I förra veckan bjöds det på utgång med brudarna på trettondagsafton och det var superduper trevligt må jag säga! Dagen efter kan man tro att vi skulle varit så lata så att vi bara stannat hemma och kollat på film men nej nej, vi tog oss till ica backen och åkte pulka. Vilket många utav föräldrarna i backen tyckte var väldigt konstigt tydligen för dom stirrade på oss så mycke att man kunde tro att ögonen skulle flyga ut. Liksom det är vell ingenting fel med att vara 18 år och fortfarande tycka om att åka pulka när vi för en gångs skull har snö här i halland?

En bild på två riktigt laddade pulkaflickor

 


hahahahha!


 

I fredags åkte jag och erik hem till småland och hälsade på nickolina, det blev sagt att på kvällen skulle vi ut en sväng på hotellet. Det blev tuvärr ett fiasko, kan man kalla de, men förutom det dåliga som hände så var det ganska trevligt endå :)


Lördag, dags för släktkalas. Vi skulle fira min morbror och hans fru som fyllt 50år! Alla skulle då klä ut sig till olika årtionden, parvis. Jag, Erik och min bror Jimmy fick 80-talet och jag tycker vi lyckades fånga 80-tals andan väldigt bra. Kvällen bjöd på en massa god mat, god dricka, dans och trevliga människor. Mycket lyckat! Mer bilder kommer senare när min kusinvitamin lagt in bilderna på datorn.


Min söta mamma och jag


Min söta morbror, han fick 70-talet och sögs in i rollen från och med att kläderna och tupén kom på tills dom kom av :D


4 Januari

Hej hallå bloggen !

Nu design på bloggen, vill inte riktigt fungera som det ska än . därav kan man heller inte läsa gamla inlägg . men förhoppningsvis kommer det ordna upp sej .