31 Augusti



Hejhejhejhej!!!!

har haft en av dom roligaste/konstigaste dagarna i mitt liv tror jag. Åkte hem hit för att jag hade tid hos arbetsförmedlingen vid 13.15. Så innan jag åker in till stan så ringde jag den där killen om jobbet, han sa att jag skulle komma in på onsdag för att "prata" om de. Vilket lät helt okej. Så jag hoppar på bussen in till stan och efter 10 min ringer killen och frågar om jag hinner komma och jobba från ett till fyra.

Så Josephine får ringa arbetsförmedlingen, boka in ny tid. Springa in på bussterminalen för att kolla om det går någon buss ut dit överhuvudtaget, vilket det gjorde som tur var. (dock visste jag inte riktigt vart jag skulle, men jag hittade dit efter många om och men). Jag kom dit, jobbade. Som tur var var jag inte den ända som var ny idag!! Fick en rundtur, fick jobba, åkte hem och nu ligger jag här.

Hihihi! Josse har fått sitt första jobb någonsin. Jag har aldrig haft ett sommarjobb eller något jobb överhuvudtaget.

Jaja nu måste jag sova. Måste gå upp 04.30 imon, DE e dock sorgligt som bara den!!!!


30 Augusti

 

Hallåhallåhallå!!!

Nu är Josephine hemma från sitt två veckors långa äventyr som har varit superbra! Har slappnat av till tusen vilket jag verkligen behövde. Varva ner från sommartempot litegranna liksom.

 

Så fort jag kom hem började jag baka cupcakes, glasyren fick bli rosa för att göra en själ lite längre bort avundsjuk. Ojojoj vad jag är busig!

 

Känns väldans bra att vara hemma faktiskt. Har ju ändå inte varit här mer än kanske tre veckor sammanlagt på hela sommaren, GALET! Men visst blir man lite rastlös, så får underhålla mej med att rita hästar med vingar. Barnsligt men fantasifullt. Saknar tiden då man inte behövde anstränga sej för att få framm något konstigt men roligt!

 

Imorgon ska jag besöka arbetsförmedlingen, Tjoho så roligt!!! Kanske införskaffa mej nya ögondroppar så jag slipper att inte kunna se ordentligt. Sen ska jag ringa gubben om arbetsintervjun med. Bissy Bissy dej tomorrow!!

 


24 Augusti

 


23 Augusti

'

Hejhejhallå!!

Igår drog vi lite sisådär impulsivt iväg till Göteborgs Liseberg! Jag hade en super dag, men jag kommer nog aldrig begripa mej på varför man utsätter sej för någonting som skrämmer livet ur en mer gånger än en gång! Det är ju igentligen helt idiotiskt!

 

Idag har jag inte gjort mycke annat än att tagit det lugnt typ. Fotade Alexandra en snabbis på morgonen vilket var kul. Måste börja fota mer nu så jag inte tappar bort allt de jag lärt mej. Känns lite onödigt faktiskt!!

 

Känns väldigt tomt nu när alla andra har börjat skolan igen och man själv bara... gör ingenting typ. Det känns liksom som att det fattas någonting i vardagen. Men den delen ska vell förhoppningsvis fyllas med jobb en vacker dag. Ska på arbetsintervju när jag kommer hem från mitt lilla äventyr!


17 Augusti

Wiho! Imorgon åker jag in typ supertidigt till stan för att fika med alina i sisådär 5½ timme! Förhoppningsvis kommer min efterlängtade Copter titta förbi också, tummen upp för de! Och efter den syperlånga fikan ska jag åka iväg på äventyr till mina kära vänner norr upp i landet. Superduperbra!!

 

Mamma ropar att om jag ska ha några rena kläder tills imon så måste jag slänga in tvätten nu, så.... måste nog springa ner och göra de. Sen måste jag damsuga mitt golv också. Varför är det så himla tråkigt att städa? Funderar också på vad som ska pryda min otroligt vita kala vägg sen jag tog ner alla foton. hmm....

 

Ne nu måste jag gå! BAJ!


16 Augusti



Tjo Tjim Tja!
Idag var det tänkt att jag, mamma & minna skulle åka till badhuset och bada. MEN eftersom att jag inte har några allergi tabletter (allergisk mot klor) så kan jag inte följa med, och då ville inte mamma åka heller. Men vi ska iaf åka in till stan en snabbis, ska köpa nya skor till Minna. Herregud vad längesen de va jag va inne i Hstad.

På onsdag åker Josephine med sin nya hårfärg på äventyr, det gillas skarpt!!

Pyss*

BTW

 

BTW! Igår försvann det röda :O


15 Augusti


Idag fyller min lillasyster Minna 2 hela år. Grattis till min lilla ängel!

Jag har bakat en massa i tre dagar nu. Cupcakes som ser ut som den på bilden, men de e bara minna som kommer ha ett ljus på sin såklart. Innuti kakan finns de blåbärsmosse med, mumma! Sen kommer det serveras tårta, brysselkex och beskvier!

Nepp nu måste jag hoppa upp ur sängen för att göra mej iordning, enjoy the day!


13 Augusti


idag har jag bakat en massa, fortsätter imon. Men just nu har jag nog aldrig haft de tråkigare i hela mitt liv! Visst är det mysigt att vara hemma och vara med familjen. Men när man slutar röka samtidigt så blir man otroligt rastlös!!!

KOM OCH RÄDDA MEJ ??

12 Augusti

HAHA! så jävla snygg man e efter att man fått 8 sprutor och två visdomständer utdragna ur käften (Y) Verkligen awsome upplevelse (för andra gången). Kände allt när dom tog den understa men tur att jag e så förbaskat tuff. Idag vaknade jag med en nerblodad kudde, väldigt konstnärligt tyckte jag! Ungefär som när en man (konstnär) använde mensblod till läppstift för att visa ngt han tyckte va coolt, typ.

 

Ikväll är storasyster och lillasyster ensamma hemma, vilket kommer bli sypermysigt. Synd bara att hon kommer somna så förbaskat tidigt idag! Buhu!

yäyä, ha en awsome kväll allesammans!

Länge leve sommaren!


11 Augusti







Lite bilder från seglarveckan, bättre sent än aldrig!
Men idag ska jag rycka ut dom två sista visdomständerna, AJAJAJAJAJAJAJ!!!!!!!!!

4 Augusti

hejhejhallå!

Usch de e redan augusti, blää! Mer sommar åt svenska folket!!
I helgen va de födelsdagsfirande för min älskling Michelle som fyllde 20 år. Det var en mycke lyckad kväll tycker jag allt. Förutom att hennes pappa hittade en man som hade hängt sig i skogen precis breve huset, och som antagligen hade hängt där när vi festat och hadft skoj.

Jaja, nog med tråkigheter. Nu befinner jag mej i Skara, åkte med michelle hem till henne. Har aldrig varit i denna lägenheten innan så det var dags nu. Men när jag åker hem till solberga ska jag operera bort mina sista två visdomständer. AJAJAJ!!!

Jag ska dessutom börja dricka sånna "bantnings shaker". hahaha, nej jag ska inte "banta", bara testa och sen kanske inte äta så onyttigt som jag har gjort på senaste tiden. För tro de eller ej, en gång i tiden var jag smal!!