25 April

hej hej hallå!
Idag åkte jag och alina för att spana in joel (som dessutom är fitt) när han skulle äga på fotboll. Så vi tog med oss en halv chokladkaka och de glada humöret ut i de fina vädret. Jag kan ju meddela att både jag och alina var inne i matchen från start, vi förstod nog att det inte var de bästa att sitta på motståndarnas sida när "vårat" lag gjorde mål och alina skriker av lycka. Då känner man hur alla utlänningarna glodde sönder en. Inte bra.



Jag, mormor och min mamma har idag börjat "projekt balklänning" och den ska förhoppningsvis vara klar om en vecka för då åker min kära mormor hem. Men jag har bytt modell på klänningen totalt men jag tror nog den kommer bli riktigt fin när den är klar!



btw min söta lillebror kom nyss in med ett vinebröd , jumjum!


24 April

Idag mår man som man förtjänar om man säger så. Gårdagen var bra! verkligen bra!

Åh jag vill bara vara liten igen. När föräldrarna tog alla beslut åt mej. Bestämmde när jag skulle gå upp, vilka kläder jag skulle ha på mej, vad jag skulle äta och när. Allting var så mycke bättre på den tiden, synd att man inte uppskattade de mer då.


23 April

OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD!

HUR jag ska lyckas vet jag inte. MEN jag MÅSTE fixa mej en biljett till pier pressure i år. För serriöst kolla vilka de e som kommer spela där, THE USED! ÅH jag måste dit, måste dit, måste dit!
http://www.pierpressure.se/

Andra band som jag tycker hemskt mycke om som kommer spela där är tex:
  • HIM
  • Paramore
  • 30 Seconds To Mars
  • Takida
  • The Sounds
  • Dead By April
  • Neverstore
Ikväll är de fest!

22 April

Haha, bra sätt att börja dagen med. Jag har intalat alla att de är onsdag idag. För när jag vaknade var jag helt säker på att det var en onsdag, de låg liksom i luften. Det kändes som att det var så himla långt kvar till helgen, men gud vad jag lurade mej själv! Men de kanske var lite bra ändå, för helt plötsligt var de ju inte så långt kvar!

Imorgon ska jag åka med alina hem efter skolan. På kvällen ska vi nämligen fira henne lite med en tjejmiddag, eller någonting i den stilen. Sen efter de ska vi ta tåget in till Hstad, hur vi ska ta oss till tåget vet vi inte riktigt än men sånna pettitesser brukar alltid ordna sig.


Nu sitter jag i skolan och väntar på att sandra ska komma. Sen vet jag inte om jag kanske våldgästar tim lite granna, tror han kan må bra av de.


21 April

Idag har Josephine varit en riktigt duktig flicka! Hon gick upp 06.00 . åkte till skolan 07.26 . gick i skolan & mötte sedan upp alina och sandra på stan . Josephine har hämtat sitt nya pass hos polisen och köpt en ny tröja+leggings . Woho! en bra dag för Josephine.

MEN! i allt de braiga så blir man ganska så trött, så jag ska hoppa in i en skållhet dusch snart. Sätta på en ansiktsmask och gå igenom alla bilderna som ska redigeras till mitt PA.

 


19 April

Hej hej hallå!
Idag har jag gjort allting som jag skrev om att jag skulle göra igår. så .. mer har jag faktiskt inte gjort!

De ser ut som att jag mist ett öga men jag tar de, syskonkärlek ändå.

 


18 April

Ännu en sjuk dag för fröken josephine. Imorgon skiter jag faktiskt i om jag har feber för då ska jag faktiskt in till stan och uträtta lite ärenden som måste bli gjorda. Först och främst ska mammsen och jag till Polishuset och fixa mej ett nytt pass så jag kan åka med klassen till Glasgow. Sen ska vi shoppa lite andra nödvändiga prylar innan jag ska möta sandra och alina för en fika. Sen kan jag nästan ana att det kommer bli att gå på staden en liten sväng. Jag ber om fint väder. Sen efter de åker jag hem till Timtim och hälsar på!

 

Haha nu vet alla vad jag kommer göra imon. Bilden är på min mamma när hon va typ 15 eller någonting, bara jag som tycker vi är ganska lika ändå?

 


17 April

Idag har lilla fröken Josephine 39 graders feber . Kanske inte lika roligt som de låter. MEN även att jag har feber så har jag lyckats städa mitt riktigt stökiga rum så nu är det rent och fint! Bilden är från förra våren och den visar hur söta mina äckliga fräknar är och dom är redan påväg att poppa upp nu. De är heller inte lika roligt som de låter!

 

Have a najs dej!♥


16 April

Dagen började så bra som den bara kunde. Jag och Alina tog dubbelluftmadrassen och slängde ut den på gräsmattan, släpade ut en massa täcken och kuddar. Där låg jag, alina och timtim i några timmar och glänste i solen. Nu har man brännt ansiktet och de kanske inte är lika skönt men de är de faktiskt värt!

timtim och jonathan följde med mig hem och käkade chilli con carne, jumjum!

Blev en timmes promenad med minna eftersom jag skulle ha henne ikväll. sen har vi bara myst en himla massa! 3 nätet funkar inte, mitt rum är lika varmt som en bastu likaså är jag. En bra dag med ett lite sämre slut helt enkelt.



 


Årets första grillning 15/4

Här kommer lite bilder från årets första grillning! Även en video från drickandet efteråt där alina visar att man pratar väldigt konstigt när man röker vattenpipa. Enjoy!

 


15 April

Gårdagen kan bara beskrivas med viedos.

 

 

enjoy


14 April

En grymt snygg bild målad utav ingen annan än freddan aka pusse-snigan själv!

 

Idag , snart, om en timme lämnar jag friden och lugnet för att bege mej tillbaka till Halmstad. Det kommer både bli skönt och tråkigt förstås för jag har haft de riktigt bra här. Men idag ska jag i alla fall få återse min gose plutta Alajna, de kommer bli riktigt bra. Vi har planerat att vi ska ta ett glas vin och kanske se ne film eller två. Men med mej och alina i samma rum vet man aldrig hur de hela kommer sluta!

 

Jaja nu ska jag sätta mej på trappan i solen, ta en cigg i mungipan (stavning?) och invänta TimTim som ska plocka upp mej i mercan.

 


om jag bara var som du


 

stulen video från alina. bästa dagen i mitt liv. Grattis på födelsedagen min kära vän♥


11 April



hej hej hallå!

Helgen har bjudit på ganska så mycke. I lördags så bar det av till finfina staden Göteborg! 2 rätters middag + utgång efterråt, Per ska ju faktiskt flytta till Australien 1år. De hade faktiskt inte suttit helt fel vill jag lova! Kvällen var super, trevliga människor, god mat, alkohol och en massa dans. Kunde inte blivit mycke bättre faktiskt. Därav bildvalet, bilden i sej självt är sisådär 2-3 år gammal men den stämmer in ganska så bra på stämningen i lördags ändå.

Idag blev de promenixar ute i de fina vädret. Det pillades på grod ägg och blev en och en annan rökare ändå, man får faktiskt göra de ibland även om man ska sluta (man kan ju inte sluta helt med en gång).

Till mina kära vänninor som undrar när jag kommer hem från mitt äventyr så åker jag härifrån runt 12 tiden på onsdag!

BTW! köpte nya skor med, kommer vell komma upp en bild på dom lite senare.


8 April


God morgon!
Dagen startade med film såklart, frukost i en väldans kall soffa nerburrad i ett duntäcke med ansiktsmask på. Tycker själv det var en väldans bra start på dagen! Just nu ligger jag i en säng och överväger om jag ska orka plugga lite, för tro de eller ej men jag ligger efter ganska mycke nu känns de som. Man kommer hela tiden på nya saker som man har förträngt. Inte bra Josephine, inte bra alls!

Ovanför kan man skåda ett sött litet låttips, Artic Monkeys-No Buses.

Jaja, jag avrundar med ett
"MER KÄRLEK ÅT FOLKET"!

7 April

Solbrille säsongen närmar sej med stormsteg, dags att inkassera sig nya!



6 April


Vissa tillfällen saknar man lite mer än andra. Jag förstår inte riktigt varför man aldrig drar på hemmafester längre för de e seriöst så himla mycke roligare än att dra ut på krogen!

SÅDESÅ

5 April

Tog en promenix i det inte så smickrande vädret idag, men sällskapet gör ju alltid saken bättre! Man kan komma fram till mycke dumt när man går där och inte gör någonting alls. Till exempel kom jag fram till hur manligt det är att kasta sten i vatten är för det är någonting jag verkligen inte är så bra på. Eller jag har inga problem med att kasta i stenen i vattnet men om man kanske skulle få för sej att vilja göra de med stil eller kasta långt så är de verkligen inte min grej!

Nu ligger jag iaf i soffan och kollar på Edward Scissorhands samtidigt som jag ska plugga lite. Se så kvinnlig jag är! Och den som inte har sett Edward Scissorhands är fasiken efterbliven, för de e världens bästa film, end of story!


4 April

Bildvalet är för att flickan på bilden (eller kvinnan kanske man ska säga nu) är helt underbar. Men bilden lägger jag också upp för att den är så himla otroligt sommrig och det är fasiken inte så långt kvar tills man kan dra fram jeans skjortsen och dom överförstora linnena. Vilket kommer bli lavly!

 

Någonting som är så himla skönt med stället jag är på nu är självklart människorna jag är hos men det är också att det bjuds på en himla massa trevliga promenader. Idag fick vi dessutom syn på två olika sortes fjärillar och en lurvig liten larv som var på väg att korsa gatan. Vårkännslorna är högst uppe på barometern just nu!

 

Påsken var trevlig men den är ju inte över än så .. Glad Påsk allesammans!♥


1 April

hoho idag åker jag! säger inte vart för jag vill vara lite mystisk , men dom som vet vet helt enkelt ;)

Kommer kanske bli lite dåligt med uppdatering men ska göra mitt bästa. Från fjällen kommer det antagligen komma videos på hur dålig jag är på att åka skidor ;D hohoho!

Ha ett bra lov nu allesammans!