25 Oktober

Hej hallå bloggen!

Imorgon far jag iväg till erik och vi åker vidare till hans farmors stuga, ÄNTLIGEN! Mitt hjärtegull köpte sig en bil idag, är så himla glad för hans skull :) Har skjutit upp på att damsuga hela dagen men SKA göra de idag, någon gång ;P Sen ska jag packa också ikväll men jag har ingen aning om vad jag ska ta med mej ärligt talat. Blir nog en massa myskläder & sånt, eftersom vi ska ha en mysig vecka , Raggisarna kommer definitivt hänga på!

Videon är hur kort som helst men när man är så trött som jag är så e den himla rolig, kunde bara inte sluta skratta + att den är hur söt som helst !

 

Hoppas alla får ett lika bra lov som jag kommer ha, det lär komma en bomb med bilder från veckan sen på söndag eller måndag!

Ciao!


500 days of summer



Hur mysig film som helst, se den!

24 Oktober



 

Hej hallå bloggen!

För det första idag har jag och min älskade erik varit tillsammans i 4 månader, så grattis till oss för de! Jag älskar dej mer än någonsin. Och för de andra så åker vi till stugan på måndag ! Det kan inte bli bättre just nu. Bilden är den andra pussbilden som någonsin har tagits på oss två, samt är det bilder på första gången min älskling kom och hälsade på mej i halmstad :)<3

Josephine Johansson har köpt en ny vinterjacka också för första gånge på typ 3 år!! Den e huur varm som helst och äntligen har jag en dunjacka ! Fick dock betala lite mer än planerat men de va de faktiskt värt för en riktig vinterjacka, 1299kr kostade den på Stadium.

 

Igår vart de tänkt att jag bara skulle ligga hemma och vila men så blev de verkligen inte i slutet på kvällen. Sara skrev till mej på msn och det slutade med att vi satt och drack (förfestade) på mitt golv. Onyktra och glada tog vi oss sedan till The Corner där vi träffade Sandra och en massa andra gamla ansikten dök upp, mycket trevligt tycker jag ! Att bli bjuden på champagne var ju inte heller fel men man var verkligen rund under fötterna när man drog sig hemåt. Men de va en bra start på lovet iaf :)

Idag e jag ensam hemma för alla är och jobbar på huset. Så en ensam bakisdag med tjockis mat , kanske pizza idag?, och min älskade dator är inte helt fel faktiskt!
Nu ska jag rota igenom köket för att hitta något så fett som möjligt!

Ciao!

21 Oktober



 

Hej hallå bloggen!

Idag är en dag som började med sol men drog ihop sig till molnigt, dock vet jag inte om jag känner mej så molnig ändå. Inte än iaf.

Kom hem från skolan för ett tag sen och där vart det typ 2 timmars historia lektion. Vi fick ett papper med frågor som vi skulle besvara om amerikanska och franska revolutionen, sen skulle vi jämföra dem. Och det kvickaste jag kunde komma på var att den största skillnaden mellan dem var ju att amerikanerna blev fria, de fick jämställdhet och brödraskap medans fransmännen inte fick det utan ännu en härskare. Tråkigt uppgift men man får vell stå ut eftersom att det inte är så långt kvar tills man blir ännu en arbetslös i samhället.


Letar för tillfället APU plats, men här i halmstad verkar det helt omöjligt att få en praktikplats inom media. Det är typ 2 av kanske 12 elever i min klass som har fått praktikplats. Det som är ännu hemskare är att på vår skola finns det ingen som kan hjälpa oss längre eftersom de har tagit bort den tjänsten, typ huuur jävla dåligt som helst enligt mej och många andra! Och dessutom om jag inte praktiserar de 10 veckor som är menat får jag och alla andra IG i alla media ämnen, wohooo gå om trean nästa år!!!! NEJ TACK!

Hopplöst system!


Kvällen kommer bestå av donken mat och barnvaktande åt min kära lillasyster, mysigt.

Nepp nu ska mamma & jag käka makaroner & köttbullar, mumma!


Ciao!


20 Oktober


Hej hallå bloggen!


Idag kör vi igång dagen med en piggare kropp och en mycket gladare Josephine!


Anledningen till att jag är så superduperglad, eller bamseglad som erik skulle ha sagt ;), är att nu är det verkligen bestämmt att jag och erik ska åka på äventyr ut i skånes dunkla skogar på höstlovet :D Trippen bär av till Olseröd, ligger som sagt ute i skogen men ligger ändå nära stranden så det kommer nog bli en massa mysiga strandpromenader. Som pricken över iet finns det öppen spis i stugan också! Haha och när vi pratade om vad vi skulle hitta på när vi ändå är där kom erik med förslaget att vi skulle bada, mitt huvud som fortfarande är inställt på att det är sommar ute ville så himla gärna säga JA! men lite senare kom jag ju på att det är Oktober och allt sommarväder är förbi. Så de enda jag kunde tänka på då var hur kallt det skulle vara, men vem vet både han och jag kanske överraskar och tar ett Oktoberdopp ;) Ne men de kommer bli en helt underbar vecka med min älskling :) Vi ska också dra och kolla om vi kanske hittar mej en vinterjacka för det måste inskaffas nu snarast! Det är ju som sagt kallt ute och första snön har redan varit och hälsat på :O


En annan trevlig överraskning igår var att mamma tog första betalningen på min studentmössa, puss på mamma!

Ne nu ska jag göra mej iordning för att dra till skolan och ha religion, wohoo!! *nat*


Ciao!

 


19 Oktober

Hej hallå bloggen!

Idag är en mindre bra dag eftersom jag ligger hemma med magvärk + huvudvärk .. Men tur är vell de att jag bakade igår så jag har någonting att mumsa mej igenom dagen på ;P Tur de också att weeds finns, lite bra tidsfördriv.
Men mest tur de e att min älskade pojkvän finns, så jag ska prata med honom nu :)

Ciao!


18 Oktober

Hej hallå bloggen!

Helgen har varit totalt awsome! Fredagen vart det pizza + idol med älskvärda människor hemma hos Nickolina. Efter att mättnaden lagt sig och idol tagit slut fick alla utan alina en riktig energi kick, vi satte på en massa gammal musik och hoppade runt som tokar.  Efter allt  hoppande till musik, som typ aqua,  fortsatte tokeriet  med sing star.  Haha ja, vet inte riktigt vad man ska säga men jag har nog aldrig hört sådana stämmor komma från någon människa förut. Om det var bra eller dåligt kan ni nog lista ut själva ;)

Lördagen var chill men på kvällen vart de partaj hemma hos qamilla! Hehe de blev nog en eller annan tequila för mycke där ;P men satans skoj hade vi endå så tack för de tjejor!

Idag åkte vi hem, men tack & lov slapp vi åka med de sega tåget! Väl hemma vankades det film med alina innan hon skulle bege sig till tåget hem, de blev night at the roxbury hur rolig film som helst enligt mej ;P. Nu sitter jag här och äter min nybakta morotskaka, man måste inte vara utbildad bagare för att kunna baka en god kaka ;)

Jaja sliten och bakis som man är, man kan inte alltid ligga på topp! Nu ska jag krypa så långt ner i sängen som möjligt, låtsas att erik ligger och kramar om mej och kolla på Weeds säsong 4! Har redan sett alla säsonger men dom e juh så jäkla bra helt enkelt så de e värt att se igen ;P

Ciao!



15 Oktober


Hej hallå bloggen!


Just nu sitter jag och kollar på "mammas pojkar" på fyran, rätt intressant faktiskt men ändå HELT idiotiskt. För det första förstår jag inte hur vuxna karlar kan låta sina mödrar bestämma över dom så mycket, är inte föräldrar där för att stötta en i alla beslut vi gör? För det andra förstår jag inte hur tjejer kan vara så desperata att söka till ett TV-program för att försöka "hitta kärleken". Dock tror jag verkligen inte på att någon av dem alla är där för killarna, dom är nog endast där för att få synas på TV!


Dagen har spenderats i skolan, sen när man kom hem blev man nästan direkt "med barn". Ett litet begrepp som mamma & jag har sagt någon gång sådär på skoj när hon har bett mej vara barnvakt till Minna. Jag gillar faktiskt att vara barnvakt åt min lillasyster, även att hon kan vara världens tjurigaste ibland. Men för det mesta är hon faktiskt väldigt mysig det lilla yrvädret. Ja iaf, vi har spenderat våran tid åt att busa runt i lägenheten, hon fick bada (som hon bara älskar) sen fick hon i sej lite välling. Efter vällingen somnade hon på mitt bröst, huuur mysigt och gosigt som helst!

(Det hemskaste med hela dagen var nog när Minna bajsade i badkaret ;O)


Imorgon beger sej jag & Alina mot den inre delen av landet, Småland! Det kommer nog bli en riktigt bra helg endå. Imon ska vi hem till pappa i Solberga, va så himla längesen jag var där och hälsade på nu. På lördag ska vi vidare mot Nässjö och träffa nicko mm. ;) Och sen på söndag så åker vi hem till Hstad igen. Eftersom de kommer bli rellativt mycket att göra hela dagarna kommer nog uppdateringen inte förrän på måndag, men jag hoppas alla får en bra helg! För de ska jag nog allt ha!


Bilden är på mej & mitt hjärta, för att jag saknar honom så himla mycke :/

massa kärlek till honom!

Ciao!


14 Oktober


Hej hallå bloggen!

Inget inlägg igår för jag låg hemma och mådde ej någe vidare, någon typ av förkylning antar jag. Hoppas att de försvinner snart så jag kan åka hem till småland i helgen. sömnlösa nätter, likadant varenda natt denna veckan .. hosta osv. jobbigt, jobbigt!


En bild på världens bästa kille, samt världens snyggaste :*


Nu ska jag tillbaka till sängen och försöka somna om för tredje gången,

Ciao!


12 Oktober


Hej hallå bloggen!


Sitter för tillfället i skolan och har Foto B, där av ego bilden som är tagen av sandra! Så just nu sitter man och redigerar bilder för idag skulle vi fotografera svart vita bilder och putta upp på hemsidan!


Än så länge idag har jag endast hunnit med en matte lektion som knappast ägnade åt matte, istället blev det att skriva klart religions uppsatsen som ska vara klar tills imorgon. Orkar bara inte sitta & plugga, så ikväll blir det därför en chill kväll! Bra start på veckan tycker jag!


Hösten är verkligen här nu, det känns speciellt på morgonen när man ska gå till skolan och när man andas ut kommer det ett rökmoln. Himla mysigt, men det är det ända som är mysigt med en kall och kylig morgon promenad till "skolan".


(Här kom en lite bättre bild på hur håret blev också)

Ciao!


11 Oktober


Hej hallå bloggen!


Självklart blev det en bild på mej och Erik eftersom att helgen spenderades med honom! Bilden är från dagens morgonpromenad ner till stranden, typ hur mysigt som helst!


I fredags vart det utgång en snabbis, mest för att bara träffa lite människor och umgås. Sen att det blev en öl eller två var vell kanske inte helt fel det heller. För att få ett riktigt bra avslut hälsade man på Tove som jobbade natt på McDonald's, men alla måste ju hålla med om att gratis mat är alltid godast! Och här kommer självklart en liten bild innan "förölen" hemma hos Oscar!




BTW! Det röda håret är nu tillbaka! (För er som känner mej) Det blev lite i stil med "S!esta rött". Mycket nöjd! Så tack Amanda som färgade håret på mej!


I lördags var man barnvakt mestadels av dagen men det blev också ett besök ut till det nya huset för att börja riva lite tapeter på rummet så man kan börja måla inom en snar framtid, för någongång måste det ju bli klart ;P


Idag åkte min älskling hem till Skåne. Hatar verkligen när han åker .. det finns nog ingen värre kännsla faktiskt, men vad ska man göra han har ju lite av sitt liv där också! (Så är det när man spelar i band tydligen ;) ) För jo jag kan inte riktigt förstå fortfarande att jag är tillsammans med en snygg gittarist, lixom, kan de bli mycket bättre eller? Sen att han är världens bästa, snällaste, omtänksamaste är ju bara ett plus ;) haha! Ne skämt & sido, jag älskar honom och kan inte bärja mej tills han kommer nästa gång!


Ikväll blire Donken igen eftersom mamma, patrik & minna inte kommer hem förrän sent ikväll, mycket att göra i det nya huset. Tjockiskväll ikväll då asså!

Ha en bra kväll allihopa,

Ciao!


7 Oktober



 

God morgon bloggen!

 

Ligger i sängen nu och luktar på min skarf som luktar Eriks parfym, mmmm luktar så himla gott! Det är lite som att sväva på rosa moln (a).  Det blev ingen skola idag, men däremot så ska mitt hår färgas idag :D! Hur det blir är en hemlighet, kanske slänger upp en bild på de senare ikväll när det är gjort men lovar ingenting. Bilden är en gamal goding på mej och nicko hemma hos emelie, inte vacker kanske men får en att minnas hur bra vi hade de förr :)


När jag väl vaknade för att jag trodde att jag skulle till skolan gjorde jag som jag alltid brukar göra, börjar klicka lite på datorn för att se lite vad som har hänt/händer idag. Självklart kommer man ju in på Kissies blogg och den irriterar mej lika mycke varenda gång. Förstår inte varför jag fortsätter att läsa den. Antingen är det för att jag får lite mer självkänsla eller så är det bara för att de e så kul att skratta åt tösen som inte har någon bild av hur världen verkligen ser ut. Någon mer än jag som skulle tycka att det vore kul att skicka henne till djungeln djupt i Afrika för att se hur hon skulle klara sej utan sina gratiskläder & chailatte? Men det finns ett inlägg speciellt som jag stör mej så fruktansvärt på, där skriver hon hur hemskt och äckligt det är att vara överviktig och att det skulle vara mycket snyggare när benknotorna poppar ut på kroppen. Men det som är mest störande med hela inlägget är väll ändå rubriken ”Bara för att marioriteten är feta måste vi anpassa oss”. Hur mycket anpassar vi oss verkligen i samhället, enligt mej anpassar vi oss verkligen inte nog! Om man t ex. ska ta klädstorlekar, de e knappt att det finns kläder som passar mej i vissa affärer. Jeans ska vi inte ens prata om! Jag har nog inte köpt jeans på ca 2 år!


Men snart måste väll Kissie börja klä sina läppar för de är ju snart lika feta som tjejen på bilden till höger!


Jaja nu ska jag dra och kanske ta mej någonting att äta innan jag ska plugga!


Ciao!


6 Oktober



Idag var jag och såg mitt nya rum för första gånge och ja vad ska man säga, jag är nöjd! Ännu en gång får man det största sovrummet ;P När allt är klart kommer det nog bli riktigt bra!

Idag hade vi Religion, vi lärde oss lite om olika sekter och hur störda människor verkligen kan vara. Människan är så jävla lätt att manipulera om man tänker efter. Att en person kan stå och predika om någonting som pedofili och att de skulle vara rätt och sedan få med sig en folkmassa på ca 100 personer är ju bara helt sjukt! Blir så jäkla förbannad utav att ens tänka på de ! AHH!!!

1 dag kvar nu, på torsdag kommer äntligen min käraste. Och även att han kanske inte vet om de eller förstår det fullt ut så älskar jag honom mer än jag älskar mycke annat här i livet! Han är min klippa, mitt allt! Och jag hoppas seriöst på att få spendera resten av mitt liv med denna snygga/mysiga/sexiga/underbara/vackra (med mera) människan. Men vi ska i alla fall börja med att spendera hela helgen tillsammans :) (Jag älskar dej!)

Ciao!

5 Oktober



Sitter i skolan har har FotoB. Vi pillar lite i photoshop och lär oss olika sätt att tex. göra hyn slät och fin, förstärka färgen på tex. läppar mm. Lärorikt att lära sig nya saker som man inte kunde innan osv men dock ingen rolig lektion ;P

Gjorde ett litet fynd på h&m innan idag, en white nail pen. Man applicerar den under nageln så det ska gen en "fransk manikyr" effekt. Funkar alldeles utmärkt om jag skulle få säga det själv. Pennan kostar 29.50kr, värt pengarna tycker jag! Det ser mycket mer naturligt ut och hejdå till vitt nagelack som försvinner på 1 dag!


4 Oktober


Bilden visar någonting som jag innerligt saknar. Bilden visar någonting som var så bra men endå har glömts bort lite tycker jag.


Igår åkte jag hem till Alina. Vi mös och kikade på film, allt var lugnt och skönt och det var längesedan jag hade en sådan lördagkväll. Sov över och idag gick vi ut i skogen för att gå en sväng. När vi var ute i ingenstans och pratade lite om allt mellan himel och jord kom jag på hur mycket allting endå har förändrats, hur mycket alla människor verkligen har förändrats. Visst finns det en liten bit av alla som alltid kommer vara det samma men det är ändå så tråkigt att någonting som var så bra och så kul bara kan försvinna. Det är verkligen tråkigt.


Idag ska det städas och pluggas.


I veckan ska det färgas hår, hur det blir märker ni när det väl är gjort :) I veckan kommer också världens bästa pojkvän hit, väldigt efterlängtat och vi har planerat att vi ska ta en riktig promenad längs med stranden men vi får se om det blir av, hoppas på bra väder.


BTW! Jag ljög lite för er, jag ska INTE flytta till GULLBRANSTORP utan vi ska flytta till GULLBRANNA! haha för mej är det ingen skillnad förutom att de ena ligger upp & de andra ner ;P


Ciao!


2 Oktober


Vad ska man säga.. världens kassaste dag, världens kassaste humör och världens kassaste .. ahh de e en riktigt kass dag idag helt enkelt ...


1 Oktober


Hej hej hallå!
Dagen har varit otroligt lång och seg! Skolan var seg, träningen var seg och maten var seg, allt var verkligen segt! Nu ligger man i sängen helt slut men kan ändå inte sova, så kollar istället på ett program på fyran, instängd tror jag de heter.
Idag fick jag reda på att vi ska flytta ifrån våran 3a i City ut till ett hus i Gullbrannstorp, jag vill inte bli bonne igen (dock inget fel med det!) jag trivs så himla bra i vår mysiga 3a. Dock har jag ju typ inget val, kommer iaf bli kul att få göra om sitt nya rum för tredje gången.
Jag har verkligen världens sötaste lillasyster, hon är nog också den smartaste 1åringen jag någonsin sett och den busigaste. Satt på golvet idag (vet inte riktigt varför) och gled lixom bakåt med hjälp av att trycka ifrån med fötterna, det tog serriöst 2 minuter sen satt Minna bus på golvet och gjorde precis samma sak. Hur gulligt som helst men herregud vad hon fattar fort :O
Erik har varit i Tyskland idag så har inte hört alls mycke ifrån honom, vilkek jag tycker är huur jobbigt som helst! saknar honom så himla mycket och håller tummarna för att jag får höra honom säga god natt!
Inom en snar framtid så färgas mitt tråkiga hår igen! Den här gången blir det en röd/lila färg med en massa ljusa/blonda slingor i, tror de kommer bli riktigt snyggt, eller vad tror ni :)?

Dagens vill ha är en blazer från Topshop som är typ hur snygg som helst!