30 November

Hej hallå bloggen!

En trött och sliten Josephine är nu hemkommen från en lång dag på praktiken, det var helt okej (till och med roligt vissa stunder :O) Men nu ska jag packa ner mej en stund i sängen, se en film och äta lite godis. Sen ska jag slänga in kläderna i garderoben och börja sätta ihop den stationära datorn.


 


29 November

Förlorade vänner kommer sällan tillbaka
men det kanske är för det bästa.

24 November


5 underbara månader med min favoriterik idag! Jag älskar dej <3



Imorgon flyttar vi och vi kommer inte ha något internet på ett tag, yiipppiii!
Btw, Nickolina kommer i helgen det gillar vi skarpt!

23 November

Hej hallå bloggen!
Helgen va awsome!

Erik & jag gick till ett jättemysigt ställe och åt sushi innan bion 2012, helt okej film endå :)


19 November

Hej hallå bloggen!

Fixade praktikplats igår ! Helt totalt förbaskat överlycklig, som jag har oroat mej för den jävla skiten!
Igår kväll blev det iaf utgång och studentfest, det var roligt men vissa människor var ju klart bättre än andra. Så lite besviken på vissa är man ju iaf.
Idag blev det ingen skola utan ist åkte jag med mamma ut till huset efter tre tiden någon gång. Målade lite på minnas rum och kollade på hur mitt rum ser ut än så länge, bara lite lister & sånt som ska upp med sen e de helt klart. Nästa vecka flyttar vi ju på riktigt ;O

En smygtitt på hur min fondvägg ser ut :)


 


en smygtitt på minnas vägg :)


 

Imorgon åker jag dessutom till min älskling och helgen kommer där med bli lika bäst som alla dagar, helger, veckor, månader är med honom!<3


18 November

Hej hallå bloggen!

Josse jossan josephine johansson taggar inför fest ikväll! Kommer bli kuuul!
Men om inte så himla länge kommer tove och då måste jag iaf ha duschat ;O Så ska göra de nu, bilder kommer kanske imon eller ngt, om man har tagit ngra de vill säga ;P


This is us

Hej hallå bloggen!

Nu sitter jag och Tove och planerar inför morgondagen. På kvällen är det tänkt att vi ska dra på studentfesten på B&B, temat är sprot. Typ det sämsta temat jag någonsin hört men jaja, Tove och jag ska iaf försöka efterlikna tennisspelare. Så ska köpa studentlegg och biljett imorgon!
Även att jag är ledig hela dagen så blir det endå en massa stress. Först ska jag ringa till ett företag som heter Dekalen och kolla om det är okej att jag kommer och gör min presentation imorgon. Efter det ska jag och mamma åka till en sybutik som heter Ankis någonting och kolla ut mönster till min balklänning, eftersom vi ska skicka efter tyget måste vi veta hur mycket tyg vi ska ha mm.
Sen kommer Tove hem till mej på kvällen, om allting går som planerat!
Hoppas på en rolig kväll!


Vi skulle efterlikna en reklambild på foto b lektionen.

Originalet


Min version


17 November

Hej hallå bloggen!

Pluggar så att fingrarana brinner på tangentbordet, att jag alltid lyckas med att vara ute i sista sekunden med allting ;P Halv tio eller nått kommer Sandra och då ska vi baka scones för vi ska ha med oss det till skolan idag. För idag ska vi ha mys på religions lektionen, läsa upp våra egna religioner och käka scones  typ ;P låter ganska trevligt faktiskt !

Den stora frågan är om man ska sätta i en tandställning nu eller efter balen ;S Vet verkligen inte hur jag ska göra med det för jag vill ju ha fina tänder men vill man verkligen ha tanställning på balen, då kan man ju typ inte le på ett enda kort :P

Men om jag ska ha någon tandställning alls så blir det den med keramikfästen, tänker inte gå runt med någon jäkla skräck räls med stora stål klumpar på tänderna :P


Jaja måste plugga vidare nu så jag har någonting att läsa upp ;)

Sandras reklambild ;P


So long astoria

Hej hallå bloggen!

Hemma från IKEA, blev en heldag och det är inte lätt på kroppen att schoppa en hel dag ;O
Det blev ett nytt påslakanset till min säng i det nya huset och en massa annat till resten av huset!

Idag var det en foto lektion i skolan, sandra skulle fota och det råkade bli på mej ;O


16 November

Hej hallå bloggen!

I skolan fick vi en uppgift för ca en månad sedan att vi skulle spela in 24 avsnitt och de skulle tillsammans bli en julkalender. Vi fick själva välja hur vi skulle arbeta och vad den skulle ha för innehåll. Varje avsnitt är en parodi på en storfilm eller någonting liknande, någonting som alla känner till. Varje dag kommer ett nytt avsnitt sändas!
Här kommer en fin kort trailer på våran fina julkalender som våran fina korta lärare har skapat, enjoy!


15 November

Hej hallå bloggen!

Helgen har varit underbar som vanligt när erik är här! Vi har inte gjort så mycket mest myst och njutit av tiden vi fick tillsammans, wonderful! Vi kom också på att vi ska starta en grupp på facebook den ska heta "facebook finns igentligen inte". Haha i stunden det komms på var de väldigt roligt iaf ;P

Just nu är jag hemkommen från en väldigt intressant och mysig timme på Sannarpsbadet med minna och mamma! När minna döptes fick hon i present av mej att varje år på hennes dopdag jag jag göra någonting speciellt med henne och eftersom att hon älskar att bada så var det ganska uppenbart att det första året skulle spenderas i badhuset :) Hon fick för första gången åka en riktig vattenrutchikana *stavning*, hon rent av älskade det :D

Om ni kommer ihåg för en vecka sen typ så trillade jag av hästen och nu kommer videon på de x) + en film på figarro och nicko som stajlar i TV-rummet ;P

Nepp nu ska jag skriva min egna religion och imorgon blir det först skola sen ikea!


12 November


Åh vad jag är glad att idag är idag!


We are the people

Jag undrar om man någonsin vet vem som är ens kompis på riktigt. Visst man kan vell säga att en kompis är någon som man trivs att göra roliga saker med men ska inte en kompis vara någonting mer? Någon man kan göra tråkiga saker med men det blir endå kul på något sätt. Någon man verkligen kan prata med om allt utan att behöva dölja en liten bit utav sanningen. Någon man någon gång kan vara ledsen med utan att man blir den "tråkiga". Någon som ställer upp för en i vått och tort. Någon som kommer i tid eller till och med lite tidigare för att man har saknat varandra. Jag har seriöst börjat undra om jag verkligen har en sådan kompis. Jag vet en person som verkligen är min kompis och en riktigt bra sådan och det är synd att det faktiskt är så att vi håller på att växa ifrån varandra för just nu har vi två helt separata liv, tråkigt nog. Hoppas du läser detta och förstår att det är just du jag pratar om för jag kommer iaf aldrig glömma sommaren 2007 för det var den bästa sommaren i hela mitt liv! Jag saknar dej!

Jaja slut på klagandet, nästan! Nu är det så att jag har kommit underfund med ännu en sak, jag hatar att vara mitt i en flytt. Allting ligger ju nedpackat i kartonger, innan idag tänkte jag byta sängkläder eftersom mitt hjärtegull kommer imorgon men attans då! Alla sängkläder är ju nedpackade i kartonger så jag vart tvungen att tvätta dom jag redan hade i sängen men dom han inte torka! Så just nu verkar det som att jag kommer få sova utan sängkläder i sängen inatt! Tänk vad jag gör mycket för dej erik ;)

Ne nu ska jag gå, kanske äta lite glass bara för att det är så gott. Kolla lite på greys anatomy och vänta på So do you think you can dance för de e typ ngt utav det bästa jag vet! Och nu är det ju uttagningarna med så då blir det lite sådär extra roligt!

Ha en myspysig kväll!

En bild från en bra tid.


11 November

Hej hallå bloggen!

Sitter i skolan nu och ska ha ännu en världstråkig historia lektion. Men det som gör den hela liiite bättre är att jag sitter och lyssnar på en massa låtar utav Laakso och band of horses, bara för att det får mej att tänka lite mer än vad jag brukar tänka på min älskling (det vill säga sjukt mycket, nästan för mycke om det går ;) ). Senare idag blir det att spendera ännu en heldag med min kära lillasyster eftersom mamma & patrik (hennes sambo) ska åka ut och pilla lite till på huset, för snart är det ju faktiskt dags att flytta in. Mitt rum är iaf klart, bara lite lister som ska plockas upp! Det är vi glada för!

Dunderlängtar tills imon, då kommer ju min Erik!!!<3


10 November

Hej hallå bloggen!

Idag är inte vilken dag som helst utan det är NICKOLINAS 18 ÅRS DAG! Grattis stumpan och hoppas att du får en underbar dag med många fina presenter (även att du fick den finaste presenten av mej ;) haha) Älskar dej och det vet du, äntligen kan vi gå ut på krogen utan att vara oroliga om du kommer in eller inte ;)


En bild från avslutningen i nian!


 

Nu måste jag göra mej iordning samt äta frukost så jag klarar av att koncentrera mej på religions lektionen!


9 November

Hej hallå bloggen!

Hemma från en helg i nässjö. Helgen var trevlig och det bjöds på en del roliga stunder, nu måste jag göra mej iordining inför en rolig tre timmars Foto B lektion! Här kommer lite bilder.


Det blev endel alkohol i fredags, onyktra flickor precis hemkommna!


 


Onyktra som sagt ;)


 


Figaro!


 


Vi skulle ut och rida på lördagen, det bjöds på många skratt eftersom hästen slängde av mej. Och eftersom nicko spelade in med min mobil så kommer det snart laddas upp en film på det hela x)


 


Hästen som kastade av mej kallas för Jas!


6 November

Hej hallå bloggen!

Nu ska jag packa, gå till tåget sen åka i två och en halvtimme för att komma till lilla nässjö! Puss på de!

5 November

Hej hallå bloggen!

Just nu ligger jag hemma i sängen och håller tummarna för att dagen ska springa förbi för idag mår jag inge vidare! Ont i magen, illamående och huvudvärk. Men måste endå springa ner på stan och köpa presenter senare idag, sista chansen ;P Tänkte passa på att kolla på en tröja på Gina så kanske blir ngt litet åt mej själv med som plåster på såren!

Håller också tummarna för mitt hjärta som ska vaccinera sig mot grisasjukan idag, hoppas han inte blir alltför dålig efteråt! Familjen+jag ska antagligen också vaccinera oss nästa vecka, men vad gör det igentligen för skillnad om man endå ska må skit för de ;P?

Imorgon efter skolan sätter jag mej på tåget hem mot nässjö, hoppas på fest och att träffa trevliga efterlängtade människor tummen upp för de!



Let the night come

Hej hallå bloggen!

Äntligen sover odågan som har haft överskottenergi hela dagen verkligen ! Vi sprang ner på stan. In på Apoteket och köpte nya ögondroppar, en liten liten liten flaska som kostade 120 spänn men dock håller den i ett halvår och de e ju bra! Sen sprang vi in på hemköp där minna som vanligt blir galen när hon får syn på bananerna man kan tro att hon är en liten apa, en väldigt söt liten apa, köpte Skåne kakor och gick hem. Givande dag, nat!

Vrållängtar till helgen, då det blir att åka hem till småland, nässjö fredag-lördag och solberga lördag-söndag, man måste ju hälsa på pappsen på farsdag såklart!

Nepp nu ska jag kolla vidare på dom söta bönderna på programmet "Bonde söker fru"!


En bild på sessan när hon är bara någon timme gammal!


4 November

Hej hallå bloggen!

Blev hemstuderande idag! Så senare ska man försöka hinna med

• Ringa om praktik

• Historia arbete om slaveri

• Historia arbete om Amerikanska revolutionen Vs Franska revolutionen

• Börja packa ner rummet i kartonger

• Ner på stan och leta efter farsdag present till pappa

• Leta efter en födelsedagspresent till Nickolina som fyller år nästa vecka


PUH! Blir mycket man ska försöka hinna med, men det kommer säkert bli som vanligt att man varken orkar eller hinner med allt man vill ha gjort! Ska samt vara barnvakt ikväll igen så där ryker ju ännu mer tid. Orkar snart inte med skolan mer asså, de tar kål på mej! Stressen e sjukt jobbig just nu. Pluss att de hade ju kännts bättre om man hade haft erik här så man kunde slappna av lite för det är med honom allt känns som bäst såklart!

Men eftersom det är sista året nu så är de vell bara att bita ihop så man blir av med den här skiten någon gång!

 


 


Videon va inge & ha men låten e dagens!


3 November

Hej hallå bloggen!
Andra dagen nu som jag e barnvakt, var tvungen att hämta minna på dagis innan idag för hon var jätteledsen. Hon har precis somnat och hon har skyhög feber samt ont i öronen. Stackars min lilla prinsessa hoppas hon blir bättre snart!

Religions lektionen idag var väldigt intressant och rolig faktiskt, hör och häpna! Vi snackade om erik & moral, rätt och fel. Vissa människor har ju en riktigt konstig syn på allt de där men alla kan ju inte tycka likadant ;P

Nu ska jag kolla vidare på serien Glee, typ huur bra som helst ! Sen när jag har vilat lite ska jag slå en signal till min älskade som jag saknar lite sådär för mycke.




2 November

Hej hallå bloggen!

Idag är det studiedag och precis som förra gången vi hade det glömde jag såklart bort de och gick till skolan i tron om att jag skulle sätta mej och ha tre timmars tråk matte. Dock var jag rätt taggad endå på att få det hela överstökat så va lite besviken. Men man klagar ju inte direkt på att vara ledig ;)

Nu börjar man inse mer och mer att sommaren är förbi och att det är höst, snart snart är det vinter! Jag längtar som bara den till julafton, alltid så himla mysigt! Och i år kommer julen firas hemma i Småland så det kommer vara nästan precis som den gamla goda tiden, bara de att det är mindre släktingar som kommer nu för tiden. Men det viktiga är i alla fall att mamma, patrik, minna, jimmy, pappa, claes, åsa och såklart mormor är där. Måste nog börja tänka lite på vad man ska köpa i julklapp till alla, jag tycker det är så himla svårt med "bra" julklappar är faktiskt riktigt dålig på de där ;P
Samma dag som julafton inskaffar sig firar jag och Erik 6 månader så man måste ju köpa en lite finare julklapp till honom bara för det tycker jag, men vad ska man köpa liksom :P? Jaja, det kommer nog ordna sig det är ju i alla fall tanken som räknas ;)


52 dagar kvar till julafton!

 


1 November

Hej hallå bloggen!
Som sagt så har det inte blivigt någon uppdatering på hela lovet och det var ju endast på grund utav att vi bodde ute i skogen. Och om man bor ute i skogen har man ju inget internet och ingen täckning på mobilen ;P

Men iaf, veckan och lovet har varit det bästa någonsin faktiskt! Allt spenderades med älsklingen och så nära jag står honom nu är helt otroligt, han är helt enkelt det bästa som finns och jag hoppas & tror att han alltid kommer finnas där. Det har i veckan bjudits på massa bilande överallt, shopping i krisitanstad, träffade kiwi & robin som skulle köra "suit up" inför fredagens festligheter i förhoppning om att få till de lite extra och om dom lyckades har jag inte hört någe om x), vi åkte till någonstans med himla fin utsikt men kommer bara inte på vad de hette *sad face*. Jag har aldrig nekat till att jag äter onyttigt men denna veckan har nog fan varit extrem! Vi har i princip levt på damsugare & hamburgare ;O så nu är jag inte ett dugg sugen på sådana härligheter längre!

Den kommande veckan kommer bara bli en massa pluggande, nedplockande, förhoppningsvis målande och barnvaktande. Eftersom vi snart ska flytta från vår lägenhet så måste jag packa ner alla mina saker i flyttkartonger och måla om mitt rum till originalfärgen eftersom vi inte har bett om lov att måla mitt rum ;P Så ska förhoppningsvis hinna med de i veckan.

Till helgen vet jag inte, är lite kluven. Om man kanske ska dra hem till nässjö eller om man ska stanna hemma och göra sånt som igentligen borde göras, men de bestämmer jag nog i slutet av veckan ;P

Aja, nog tjatat här kommer lite bilder från min och älsklingseriks mys vecka ute i Olseröd!



















Ciao!